Canon lanserar ett lojalitetsprogram för alla som använder Canons eget bläck

Canon presenterar Print Rewards, ett lojalitetsprogram där användarna tjänar poäng för varje utskrift. Programmet gäller de nya PIXMA-skrivarna, och alla som då använder Canons eget bläck får poäng – som sedan kan omvandlas till olika belöningar.

Print Rewards ger kundförmåner och är Canons första lojalitetsprogram inom print. Det är lättanvänt och nås via en online-portal där användaren själv kan hålla koll på sina poäng och utskriftshistoriken.

Kom igång med Print Rewards
Programmet lanseras tillsammans med Canons fem nya PIXMA-skrivare. De nya skrivarserierna PIXMA TS6150, TS8150, TS9150, TR8550 och TR7550 använder separata bläckpatroner med ny design och resultatet blir foton med labbkvalitet i livfulla, starka färger och dokument med skarp och tydligt text. Modellerna innehåller allt från trådlös anslutning och molnutskrift till inspirerande kreativitet och roliga utskriftsaktiviteter från Canons onlinetjänst Creative Park.

Att komma igång med Print Rewards är enkelt. När den nya PIXMA-skrivaren ska användas[1] för första gången guidas användaren automatiskt till inställningarna för Print Rewards, samtidigt som skrivarprogrammet installeras. Men lojalitetsprogrammet kan också installeras senare, om man glömmer att göra inställningarna vid första användningen. Allt för att ingen ska gå miste om alla fördelar.

Besparing på direkten
Användarens poäng samlas ihop på online-portalen[2] i realtid, och där visas och hanteras kontot. Som en första belöning sätts dessutom 20 bonuspoäng in vid registreringen. Varje utskriven sida ger en poäng och nya bläckpatroner ger 10 poäng per installerad patron.

Lös in dina belöningar
Välj bland olika belöningar, till exempel produkter, digitala tjänster och roliga presenter. Print Rewards har ett trappstegssystem, så att du kan spara dina poäng för att få ännu större förmåner. I det första trappsteget finns utskrivbart material med vacker formgivning, som inspirerar till kreativitet. När du uppnått 100 poäng följer du länken och får utskrivbart innehåll som hela familjen kan roa sig med – till exempel färgläggningssidor.

I Print Rewards finns mycket att välja bland för att skriva ut glättade bilder eller små presenter av viktiga minnen. I det andra trappsteget, när 500 poäng uppnåtts, kan du antingen välja tre månaders gratis prenumeration på Irista Plus eller Lifecake[3], eller Canons eget papper[4] för att dela dina minnen med släkt och vänner. Och i det sista trappsteget (1 000 poäng eller mer) kan du skapa fina produkter av dina fotografier, till exempel en personlig kalender eller en fotobok.

Vilken belöningsnivå du uppnått meddelas via Print Rewards-portalen. Det här är Canons första lojalitetsprogram och ett sätt att tacka trogna kunder genom att visa vilka extrafinesser utskrifterna kan innehålla.

Keiichi Wakabayashi är produktchef för bläckstråleteknik på Canon Europa: ”Genom att använda den magiska trilogin bläck, papper och skrivare från Canon, så garanteras topprestanda och exceptionella resultat varenda gång. Vi har sjösatt det här nya lojalitetsprogrammet för att belöna lojala kunder som inser alla fördelar med att använda Canons hela ekosystem.”

[1] Print Rewards lanseras den 19 september 2017
[2] Första gången kan det ta upp till en timme för att uppdatera portalen
[3] Inlöses online via leverantörens webbplats och rabattkoden
[4] Inlöses online på Canons online-butik med rabattkod

För mer information och pressbilder – besök Canons pressrum

Kommentera