Adobe lanserar en rad nya funktioner i Photoshop och Premiere Elements 2018

Nya funktioner och förbättringar i Adobe Photoshop Elements och Premiere Elements gör det enklare att få ut det bästa av en bild – oavsett förkunskaper. Adobe byter även ut det tidigare serienumret mot årtal samtidigt som Photoshop Elements blir tillgängligt på svenska.

Adobe släpper i dag uppdateringar i bild – och videoredigeringsverktygen Photoshop Elements 2018 och Premiere Elements 2018. Adobes Elements – produkter ska göra det så enkelt som möjligt att redigera bilder och videor genom ett användarvänligt interface, som riktar sig till fotoentusiaster på alla nivåer. Photoshop Elements blir dessutom tillgängligt på svenska.

– Genom Elements vill Adobe göra det så enkelt som möjligt för användare att få ut det bästa av sina bilder och videor, oavsett om man är professionell hobbyfotograf eller precis har kommit igång med att ta bilder. I den senaste uppdateringen har vi bland annat tillfört en rad nya ”Guided Edits”, som gör annars komplicerade uppgifter enkla att använda, säger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

Nytt namn – bort med serienumret

Med den nya uppdateringen har Photoshop och Premiere Elements inte längre serienummer, utan årtal. 2018 – utgåvan av Elements gör fotoupplevel sen ännu bättre med en rad förbättringar, nya funktioner och ökad användarvänlighet, såsom:

  • Nya ’Guided Edits’. Med ’Guided Edits’ förvandlas omgående komplicerade uppgifter till enkla steg – för – steg – instruktioner, som ger snygga resultat. Photoshop Elements och Premiere Elements erbjuder nu sammanlagt 67 av dessa, där åtta är helt nya.
  • Aldrig mer personer i bild som blundar. Med Photoshop Elements 2 018 kan du automatisk kopiera in öppna ögon från en annan bild och sätt a in dem i en bild där person er blundar.
  • Autokuratering. Det är inte längre nödvändigt att gå igenom hundratals bilder för att välja ut den bästa. Elements Organizer väljer automatiskt ut de bästa bilderna baserat på klarhet, ansikten, komposition och andra parametrar.
  • ”Candid moments”. Nu kan du automatiskt lyfta ut bra bilder från din raw – film , så att du inte behöver b ekymra dig om att gå miste om de potentiella bilderna i din video.
  • ”Smart Trim”. Du kan automatiskt klippa bort dåliga scener och behålla de bra. Smart Trim hittar o ch sa mlar de bästa scenerna baserat på din videostil. Automatiseringen kan också skräddarsys.

Läs mer
Se hela listan på nya funktioner och förbättringar i Photoshop Elements och Premiere Elements.

Kommentera