Nya väskan ”Streetomatic – Olympus Edition”: Det perfekta valet för gatufotografer

Olympus nya Slingerväska ”Streetomatic – Olympus Edition” är resultatet av ett samarbete mellan Cosyspeed, tillverkaren av ”de snabbaste kameraväskorna”, och Olympus. Slingerväskan är särskilt utformad för snabb enhandsåtkomst. Väskkonceptet kombinerar hastigheten och enkelheten hos en rem med säkerheten och rymligheten i en kameraväska. Väskans unika design och praktiska funktioner gör den till det perfekta valet för alla gatufotografer med kompakta systemkameror.

Slingerväskan ”Streetomatic – Olympus Edition” är tillgänglig i antracitgrått från början av mars 2018.

Den nya väskan ”Streetomatic – Olympus Edition” är inledningen på ett samarbete mellan Cosyspeed, specialister på kameraväskor med snabb och enkel åtkomst, och Olympus, experter på kompakta systemkameror. Väskan har utformats för att skydda kamerahusen OM-D eller Olympus PEN och upp till tre objektiv på språng. Väskan kan bäras runt höfterna eller som en traditionell axelremsväska. Snabb enhandsåtkomst och skydd mot stötar, damm och tufft väder plus mot stöld med en unik låsmekanism gör väskan perfekt för moderna gatufotografer.

Justerbara fackavdelare gör det möjligt att anpassa väskans insida efter individuella behov. Utöver huvudfacket har väskan även två mindre fack, ett på varje sida, perfekt för ett batteri eller några SD-kort och den alltid närvarande mobiltelefonen. Höftremmen erbjuder flera alternativ för att fästa ytterligare utrustning, för enkel åtkomst. ”Streetomatic – Olympus Edition” är tillverkad i hållbar och vattentät nylon och kommer i antracitgrått med ett regnskydd, fyra fackavdelare och en fingerrem. När väskan bärs runt höfterna med den flexibla skärpöglan kan man flytta väskan fritt runt midjan, för maximal komfort.

Slingerväskan ”Streetomatic – Olympus Edition” är tillgänglig från början av mars 2018.

Streetomatic – Olympus Edition

  • Designad för enkel enhandsåtkomst till kameran
  • Rymmer alla aktuella Olympus-kamerahus och upp till tre objektiv plus privata ägodelar
  • Kommer med fyra vadderade, anpassningsbara avdelare
  • Två ytterfickor med dragkedja/kardborreband för förvaring av privata ägodelar
  • Unik låsmekanism, för bättre stöldskydd
  • En fingerrem och ett regnskydd medföljer, för extrema väderförhållanden
  • Dimensioner: B 23 cm x H 16 cm x D 11 cm
  • Tillgänglig i antracitgrått från början av mars 2018

För mer information om Olympus sortiment med fototillbehör, gå till www.olympus.eu/accessories. Följ Olympus på Facebook på https://www.facebook.com/olympus.sverige.90

och Instagram på @olympussverige.

Produktspecifikationerna kan komma att ändras utan förvarning. De senaste specifikationerna finns på Olympus webbplats, www.olympus.eu/accessories.

 

Kommentera