Om Fotointresse

16 Juli 2004 tog Johan Vesterkvist initiativet och grundade fotoforumet DigitalImagery. Under den första tiden så drevs forumet av Johan och det administrerades på hans hemdator. Intresset för forumet växte snabbt och redan under första året flyttades forumet till ett externt webhotell för att klara av den högre belastningen, då fler och fler personer hittade hit.

Under ett tidigt skede började det diskuteras hur man kan utveckla forumet och redan efter 9 månader började vi rapportera de senaste nyheterna för alla fotointresserade.

Planerna på att ytterligare utveckla forumet till en portal där vi kan presentera nyheter, recensioner och reportage, tillsammans med ett forum för fotointresserade dök också upp ganska fort.

Juli 2006 tog vi det stora steget och bytte namn till Fotointresse.se, då vi tycker det återspeglar vår verksamhet och är lättare att komma ihåg, samt startade upp portalen.

Våran vision är att erbjuda fotografer en samlingsplats att diskutera och inspireras på och även dela med sig av sina bilder helt kostnadsfritt.

Självklart är alla som är intresserade av fotografering välkomna till oss, oavsett om du är amatör, proffs eller bara gillar att titta på fotografier så tas du emot med samma respekt.

Fotointresses tidslinje