Scandinavian Photo öppnar Nordens första upplevelsecentrum den 25 januari 2018

Tidigare i höstas meddelade Scandinavian Photo att de i början på 2018 kommer öppna ett helt nytt upplevelsecentrum i Stockholm. Det blir Nordens första kompletta mötesplats för allt och alla inom foto och video. Nu är det klart att Scandinavian Photo slår upp portarna på Vasagatan 14 torsdagen den 25 januari 2018. Målsättningen är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse kring foto och video för alla bildintresserade oavsett kunskapsnivå – för nybörjare, avancerade entusiaster och proffs.

Butiken, som just nu är under uppbyggnad, ligger centralt i Stockholm mittemot Stockholm Centralstation på Vasagatan 14. Den nya butiken kommer på sina 865 kvadratmeter inrymma marknadens bredaste sortiment för foto och video, fotostudio, printavdelning med egen printstudio, eventyta, kurs- och föreläsningslokaler, Procenter – en avdelning för proffskunder och företag, samt en serviceavdelning. I butiken kommer även SPART, en del av Nordic Imaging Group, ta plats med eget galleri samt försäljning av moderna posters och signerad fotokonst.

– Vi är glada och stolta över att snart kunna öppna upp dörrarna till Nordens första mötesplats och butik för bildintresserade i centrala Stockholm. Den kommer innehålla ett komplett utbud för alla som har ett passionerat intresse för bild och vi hoppas kunna inspirera fler människor både i Stockholm och i Sverige till att utveckla sitt bildintresse, säger Anders Halvarsson, tf. VD.

Scandinavian Photo är nordens ledande återförsäljare av foto- och videoutrustning. När den nya butiken på Vasagatan 14 öppnat den 25 januari har Scandinavian Photo totalt fyra butiker i Sverige, en i Norge samt en växande e-handel i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

I samband med öppningen av Vasagatan så stängs övriga Stockholmsbutiker (Sveavägen och Alsnögatan 17/1, Norr Mälarstrand 22/1 men öppet för avhämtning av paket 23-24/1).

2 reaktioner till “Scandinavian Photo öppnar Nordens första upplevelsecentrum den 25 januari 2018

  • 2018-01-24 kl. 14:20
    Permalink

    Roligt med förnyande. Har alltid gilla Scandinavian, just för att de har haft (oftast) bra kunskap och mycket saker i lager osv.
    Skönt att få klämma och känna och testa objektiv t.ex.

    Säkert bra för dem att flytta mer centralt, men för mig som är bilburen var Norr Mälarstrandsbutiken mycket bättre 😉

Kommentera